Skarhult

Jag har under de senare veckorna fotograferat alltmer med färgfilm i kameran, det är kul! Beställde precis hem ett par satser med framkallare för att kunna framkalla färgfilm hemma. Här är några bilder från Skarhult i skåne, var ut en tur förra helgen. Färgfilm skall skildra färger, vilket i min värld tydligt kommer fram i dessa bilder. Jobbar annars på med mina projekt, åker mest runt i skåne och dokumenterar olika platser.

Vi får se om det blir mer av detta framöver, som det känns nu så blir det definitivt mer färgfilm i kameran. Måste dock få till de problem jag har med framkallningen, negativen blir inte bra. Det är dessutom småbild, vilket jag inte fotograferat så mycket under de senare åren.

Nåväl, framtiden får utvisa vad det blir av detta.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.