Påskhelgens utställningar

DSC_0612-27032016-209

I helgen var det påsk och då är det också konstrunda i skåne. Hela skåne fylls av konstintresserade. Utställningen ”Annorlunda landskap” som jag och Peer Eriksson har på Lanthandeln i Torna Hällestad hänger ett par veckor till för er som inte sett bilderna.

 

DSC_0053

Knivsåsen och ”Steps on the moon”

DSC_0052

Trollskogen I och II

Alla bilder på vår utställning är till salu, är du intresserad så finns det information om bilderna i lanthandeln, det går annars bra att kontakta mig via hemsidan eller ringa. De säljs ramade med glas och passpartou , och klara att hänga upp på väggen!

Österlen

Vi var en runda på Österlen, bl.a. så besökte vi Galleri Final ”Fabriken”, en riktigt bra utställning och fin blandning av olika konstnärer. Av fotografer kunde man se bl.a. Hans Gedda, Martin BogrenDaan Oude ElferinkEwa-Mari Johansson. En annan fantastiskt artist/konstnär som medverkade där med målningar var Åke Arenhill, still going strong, 96 år gammal. Huvudparten av utställare under konstrundan i Skåne är på Österlen, det glesnar ju närmare västra kusten man kommer. I Hällestad visade Helle Christensen Hjort upp sina fina tavlor.  Även Solehantverk höll öppet och visade sin fina keramik och glaskonst.

DSC_0058

Vårruffs!

I de allra flesta fall pågår konstrundan även denna vecka, det är alltså inte för sent att se bra (och även en del lite sämre konst).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.