Cullmann kulled säljes

Ett stativhuvud från Cullmann, kulled säljes och ett Gitzo stativ ST4. Modellbetäckningen är okänd, påminner mest om CT50, men saknar ”blåsan” för justering i vertikal/horisontal led.

Kulleden säljes tillsammans med 3st snabbkopplingsplattor vilket gör att det är smidigt att byta utrustning på huvudet. Kulan är stor och huvudet klarar i vart fall galant den utrustning jag provat, Hasselbladare med  kortare tele och den 4×5 kamera jag använder.

I mycket fint skick och inte så mycket använt. Mindre skavmärken på ytterhöljet, men i övrigt mycket fint skick. Säljes pga. byte till annat system med andra fästen, Arca plattor. Användes senast häromdagen.

Säljer även ett Gitzo ST4, ett kraftigt och otroligt stabilt stativ. Det är en modell som saknar mittpelare, det är dock högt nog för mig som är 190cm. En bild på stativet finns nedan. Klicka på bilden för en förstoring.

wpid-dsc_0353.jpg

Pris för kulleden 400:-, köparen står för frakten.

Pris för stativ 950:-, köparen står för frakten.

Paketpris stativ+kulled: 1250:-

wpid-dsc_0352.jpg wpid-dsc_0351.jpg

 

Ett enbensstativ i kolfiber Benro C2804 46-153cm säljes. Knappt använt då det är för kort för mig. 300:-

2 svar på ”Cullmann kulled säljes

  1. Tack för tipset, hoppas den som är intresserad av stativet läser detta och tar fasta på det. Jag har så många stativ och det är därför jag säljer av detta.

  2. Hej. Ursäkta att jag stör som inte ska handla. Tänkte bara lämna ett säljargument mot mittpelare. Om du bär kameran med objektiv på stativet och har den på axeln så kan du fälla ett ben mellan dom andra två. På detta viset behöver du inte ha din arm så högt upp i luften och blir inte lika trött i den. Armen alltså. Lycka till med affären. Rolf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.