Tri-X, sensommar med Greta och hästen

De senaste veckorna har varit helt fantastiska, alla solälskare har fått sitt lystmäte tillgodosett och även de som kanske inte är lika förtjusta i solen har inte behövt lida. Det har varit så där ”lagom”. 

Jag tog sällskap med Greta till stallen en sen kväll då hon skulle ta ut hästen(den har ett namn, Ollies Cashmir) på en kortare promenad, jag hade hittat en gammal Tri-X som var oexponerad.  Har för övrigt ett knippe med dessa som jag hittade i en påse i carporten!

Något hade påverkat kornen och filmen är slöjad, ljusinsläpp?!. De var vilket fall väldigt söta ut på sin promenad.

IMG_382_002 IMG_382_004 IMG_382_007

 

IMG_382_006 D1_IMG_382_008

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.