Rival sons rockar fett

Rival sons i Malmö, sjukt bra!

 

Var på Malmöfestivalen idag för att se Rival sons. Ni som inte var där, ni missade något riktigt bra! Tighta musiker och en otrolig sångare, världsrekord.. Det bästa jag sett på jäkligt länge.

Jag hade inte någon kamera med mig, så jag länkar till Sydsvenskan. Att jag inte hade en kamera var inte riktigt meningen, jag skulle idag ta med en liten och smidig kamera då jag haft en krånglande rygg i flera veckor, den lilla kameran kan med en liten adapter använda ljusstarka objektiv från min stora kamera, väl i Malmö så skulle jag prova och plockar upp kamera och objektiv, men var är adaptern, jo hemma. Så där stod man med kamerahus och optik, men de fungerade inte tillsammans. 🙁

Har bara en riktigt usel bild tagen med mobilen, en sån där som man tar för att visa att man varit på konserten! Det som var lite extra kul var att detta var sista spelningen på en väldigt lång turné, en turné på drygt ett år!!

 

Säger bara det, VÄRDLSREKORD..

wpid-dsc_0346.jpgNu inväntar jag med spänning recensionen i sydsvenskan, spelar ju egentligen inte någon roll vad de skriver, jag tycker ju vad jag tycker oavsett.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.