Lära gamla hundar sitta

Hade någon för ett år sedan sagt åt mig att jag i framtiden kommer att fotografera med min mobilkamera så hade jag inte tagit det på allvar. Jag hade då förmodligen rynkat på näsan och sagt, ”Det inträffar aldrig”. Idag tar jag en hel del bilder med telefonen, mobilkameran, kameramobilen. Så kan det bli…

 

Tidigare sa man att man kunde fotografera med sin telefon. Idag har detta övergått till; Jag kan prata i min kamera. Dagens kameror låter förvånansvärt bra att prata i!

Peter Frodin

 

En starkt bidragande orsak till att det är så kul att ta bilder med mobilen är ett nytt redigeringsprogram som jag funnit. Snapseed, makalöst bra app för att redigera sina bilder. För de som använt Capture NX2, Nikons lite äldre redigeringsprogram är det mesta bekant. En annan ganska självklar anledning till att så många fotograferar med sin mobil är att den finns till hands. Duger bilderna att printa ut då, vet inte får jag säga, har inte provat. Ännu!

Så jag har alltså sent omsider inset ett bra användningsområdet för min mobiltelefon, om man bortser från att jag använt den till att ringa med. Lite bilder från jag tagit de senaste dagarna kan ses nedan.  Ett litet spretigt axplock. Allt taget med min kamera som jag kan prata i.

Det är aldrig för sent att lära om.

DSC_0320-01

DSC_0315-01

dsc_0195-01.jpeg

Lunda lunch, går även den in dvala under sommaren.

shot_1464806706089.jpg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.