Datorprogram försöker sig på gamla hantverk

Vet inte om man skall bli ledsen, glad, eller bara konstatera att datorn tar över var man än vrider och vänder sig. I artikeln som det länkas till nedan så kan man nu konstatera att det fingras på gamla hantverksmetoder i datorvärlden. Om det blir bra eller inte lämnar jag åt andra att bedöma. Nöjer mig med att bara konstatera det. Sällan om någonsin så blir det äkta och genuint.

En sådan möjlighet som datorn möjliggjort är att lägga oskärpa och korta skärpedjupet i bilder. Det tenderar att överanvändas och i stort sett alltid går det att se om det är äkta eller gjort på en dator. 

Hipstamatic’s New TinType iPhone App Taps Portrait Mode for Authenticity

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.