En kväll i kulturens tecken

En kväll i kulturens tecken

wpid-shot_1446315525387.jpg

Inga psalmer idag, spar det till en annan dag.

Fantastiskt kväll!

Kunde inte riktigt ana att det skulle komma så mycket människor, det blev en makalös kväll i kyrkan i Torna Hällestad. Mycket folk och en massa positiva kommentarer, vilket stärker en och naturligtvis är kul att få. Lasse bidrog mycket till en fantastiskt stämning med sitt gitarrspel. Alla helgons dag blev en dag med positiva vibrationer och toner, skall det inte vara så?! Det kan vara en stund för eftertanke, en tanke som leder i positiv riktning måste väl ändå vara bättre än det motsatta.

Vid 19-tiden blev det ett naturligt lite avbrott för en kortare konsert med flöjt, vilket även det gjorde en fin inramning av kvällen. Kyrkan är mycket gammal och musikstycken för flöjt brukar sällan vara ny så det passade bra.

För de som inte kom och kunde se utställningen så finns en länk till mina bilder längst ned i texten, Peers bilder finns inte med här och det är lite synd då utställningen i mångt och mycket byggde på just konstraster och icke kontraster, vi hängde bilder parvis.
DSC_3380-16042015-80 (1)

Ställning för bilder

Peer och jag snickrade ihop 6 ställningar om vardera 260cm som vi satte utmed gången in i kyrkan, 3 st på vardera sida. Ställningarna såg ut som mindre fotbollsmål vilka vi klädde med vitt tyg. Köpte några billiga lampor på IKEA som placerades i gången och hängde bilderna i fiskelinor. Blev riktigt bra, efter förhållandena i vart fall. Det var dock tidvis lite trångt och svårt att både se på bilderna och ta sig fram i korridoren.

Här finner man en länk till mina utställningsbilder

Ytterligare lite roligt är att jag pratade med Stadsbiblioteket i Lund och Caféet där, fick klartecken att utställningen skall få hänga där i augusti 2016. Riktigt kul. Det blir då en utställning som får hänga en månad och fler får då möjlighet att se den.

Smolket i bägaren för min del var att jag förberett många av mina bilder i kvadratiskt format, men utskrivna blev de i rektangulärt och stående format, inte helt bra. Utskrifterna klippte bilderna på ett sätt som jag inte var helt nöjd med, men överlag så funkade det trots detta missöde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.