Torna Hällestad är fantastiskt

Vi hade under midsommarhelgen Lottas bror med familj och barnens kusiner på besök. Vi promenerade runt i omgivningen, det är otroligt fint runt byn.

Barn och eken

Nu är man ju partisk, det finns ju trots allt en anledning till att man valt att bo här, men faktum kvarstår. De höga bokarna och det skira ljuset gör att det ibland blir lite magiskt nere på marken, under nästan som ett saltak av löv som träden bildar.
I skogen

Vi passerade på promenaden även den gamla perrongen från den numera nedlagda järnvägen, stationsbyggnaden revs 1968, men perrongen håller emot skogen som håller på att ta tillbaka det som en gång var skog.

Perrongen i TH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.