Lunch i Botan

R0014370-04082015-145-2
Jag och tjejerna åkte in för att kika i botan och luncha med Lotta. Vi promenerade först runt lite och tittade utomhus, tog oss sedan in för att titta på vad som finns inomhus i växthusen. Lunch var passande nog sallader av olika slag.

img_376-120

Tjejerna poserar i en naverlönn

Skulle ju kunna tro att jag endast har 2 barn då den 3:e är svår att fånga på bild och komma i kontakt med, jobbar vilket fall på det så tids nog kommer resultaten! 🙂

Lund är så lugnt på sommaren, alla studenter, ja nästan alla i vart fall, har flytt Lund. Kvar är de permanenta, och en och annan flock av turister. Botan är en liten oas, otroligt mysig att ströva runt i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.