SVT och UR är fantastiska

Är det ett ålderstecken att många lite moderna saker blir lite mer ointressanta? Jag tycker mig märka att jag blivit lite mer bekväm med åldern, orkar inte sätta mig in i allt för att förstå eller få det att fungera. Nu är ju inte allt modernt bra, så att det inte är intressant är kanske inte så konstigt. Vad jag dock inte vare sig vill eller orkar ta till mig är alla nya TV kanaler, SVT har i stort sett det utbud jag kan önska. Jag köper dock Eurosport vid Girot och Tour de France, det är dock en skitkanal med på tok för mycket reklam som gör mig vansinnig med sina avbrott stup i kvarten. Det går dock att stå ut med det under den månad som dessa stora cykeltävlingar går av stapeln, valet är ju annars att inte se det alls, vilket ju är ett tråkigt alternativ.

Foto: Elliott Erwitt

Kikade precis på en dokumentär på URPlay om den fantastiske fotografen Elliott Erwitt. Programmet ingår i den mycket trevliga serien om kända fotografer som finns att se i sin helhet på UR Play. Jag bifogar en länk här, till  Elliott Erwitt på UR Play.
Har ni inte upptäckt serien redan så kika på dessa program, det är både kortare program med intervjuer, men även dokumentärer som är lite längre. Har ni inte upptäckt UR Play, ja då har ni precis fått tips om guldgruva med massor av timmar med bra program att se på.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.