Skåne i bilder

Jag håller på med att sätta upp en ny sida på nätet med platser i skåne. Det är till att börja med platser som jag besöker, men på sikt kanske det kan bli en sida med platser som även  ni kan bidra med! Framtiden får utvisa vad det blir av det. Jag håller för närvarande på att få iordning på sidorna, lägger in lite bilder och skriver lite kort om om några platser. Det är sedan tänkt att regelbundet uppdateras med nya platser allt eftersom de besöks.

För min del så har det inte blivit så mycket flackande runt i skåne under det senaste året, mycket beroende på att jag inte cyklat så mycket. Cykelpassen har ledit till alla tänkbara hörn av skåne, möjligen är nord-västra hörnet lite glest utforskat, Båstad, Ängelholm med omnejd är inte ofta det besöks. Detsamma gäller nog för övrigt Osbytrakten. Helt naturligt blir områdena runt Torna Hällestad mest besökta.

Nåväl ett par bilder från Harlösa kommer här som en försmak

(Foto: Peter Frodin) Polisen övervakar alltid väg 104 i Harlösa. De kör helsvenskt, en gammal Amason.

(Foto: Peter Frodin) Polisen övervakar alltid väg 104 i Harlösa. De kör helsvenskt, en gammal Amason.

Gamla grillen i Harlösa

(Foto: Peter Frodin) Som så mycket annat på små orter så har kiosker, snabbköp, mm. svårt att överleva. Grillen i Harlösa är sedan länge stängd.

BP i Harlösa

(Foto: Peter Frodin) Fräckaste macken i Sverige? BP i Harlösa

Inom någon vecka eller så är sidan uppe. Har ni inte varit i Harlösa, vet ni vilket fall lite av vad de har nu. Spana efter dessa fina sevärdheter.

Kika in snart igen eller fyll i din e-post till höger på första sidan så får du ett e-post meddelande när nya inlägg skrivs. Gilla gärna sidan på facebook om du inte gör det, där landar alla inlägg.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.